Waldemarson Arkitekter
Skeppargatan 18, 114 52 Stockholm
info@waldemarson.se
+46 8 545 838 60

För press, affärsmöjligheter eller praktik,
maila oss på info@waldemarson.se.

För anställning, bifoga CV och portfolio.

Instagram

Waldemarson Arkitekter grundades 1993. Vi arbetar med små och medelstora projekt för privata kunder, byggbolag och kommuner. Hos oss jobbar vi tätt med kunden genom hela projektet, från skiss till bygghandling.

Ett hus för alla – Genom vår stora erfarenhet av kostnadseffektivt byggande har bostadsbolag som erbjuder prisvärda bostäder blivit våra trogna samarbetspartners. Vi brinner för idén att alla ska kunna bo i ett hus av hög kvalité, oavsett ekonomiska förutsättningar. Det erbjuder vi genom våra radhus, kedje- och flerbostadshus.

Drömhuset – Det lilla, enkla huset kan vara den stora drömmen för någon, medan stora, spatiösa ytor med öppen planlösning eller fler rum är någon annans dröm. Oavsett vilket så lyssnar vi alltid på kundens önskemål för att sedan visualisera god, hållbar och stringent design. Från skiss till bygghandling.

Vikten av en stark idé – Inför varje nytt projekt fördjupar vi oss i miljön, ekonomin och kundens visioner. Det är viktigt med en grundlig analys av förutsättningarna. Detta sker i ett nära samarbete mellan oss på kontoret och er som kund för att vi ska få fram en stark idé till projektets behov och identitet.

Det mindre kontoret – Vi ser till fördelarna med att vara ett mindre kontor. Alla medarbetare får bred kompetens vilket har stor betydelse för slutresultatet. Vi lär även känna varandras kunder och uppdrag. Vi jobbar tätt ihop och kan på så sätt hjälpa till att förhöja den arkitektoniska idén utifrån olika perspektiv.

Medarbetare

Omnämnanden

Mars 2021. Residence Magazine publicerade reportaget Lycka på 30 kvadrat om Torum, A25.

Januari 2021. Tidskriften RUM bad oss beskriva Waldermarson Arkitekters verksamhet i sitt reportage om byggande arkitekter.

December 2020. Guldfågeln omnämns i boken Tiotalets svenska bostad (Arkitektur förlag).